Cabinet veterinar, pet shop, hrana si accesorii animale companie > centru veterinar MOHICAN Baia Mare MM
Info / noutati:
INEDIT!!! - IDEI si CONSULTANTA pentru cresterea si educatia animalelor...
Expresii si
cuvinte cheie:
Veterinare, cabinet veterinar, servicii medical veterinare, consultanta cresterea si educatia animalelor, identificari implant microcip, carnet sanatate, pasaport, cosultatii veterinare, tratamente veterinare, deparazitari, vaccinari, sterilizari, castrari, detartraj, stomatologie canina, extractii dentare, chirurgie veterinara, hrana si accesorii animale companie, pet shop, furaje, premixuri, vitamine, medicamente veterinare, urgente veterinare
Adresa:
Baia Mare, Culturii, 4/23 - langa intrarea la colegiul V. Lucaciu - vizavi de OJT, Maramures
Orar:
L: 9-19, M: 9-19, M: 9-19, J: 9-19, V: 9-19, S: 9-12, D:
Telefoane:
0740-151.993, 0743-341.019, 0722-562.592
Detalii optionale:
mail web harta Baia Mare  
Clipuri video:
 

URGENTE NON STOP la 0740-151.993, 0743-341.019

 

 
 
 

Bine ați venit la "Centru veterinar Mohican" din Baia Mare!

Tot mai multa lume apeleaza la compania unui animal pentru a-și distruge singuratatea. Creșterea acestuia insa, nu este atat de simpla precum pare la prima vedere. De aceea "Centru veterinar Mohican" din Baia Mare s-a dedicat in totalitate prietenilor necuvantatori care, precum oamenii au dreptul la cele mai bune condiții.

Medicii noștrii iși indreapta atenția asupra nevoilor micilor pacienți indiferent daca este vorba de o problema medicala sau de cosmetica.

Datorita atașamentului fața de animale, "Centru veterinar Mohican" din Baia Mare a inființat serviciul de urgența astfel incat indiferent de ora problemele ce nu pot fi amanate sunt tratate cu responsabilitate și profesionalism.

Dr. Ovidiu Dragomir, medic veterinar și fondator al "Centrului veterinar Mohican" din Baia Mare spune ca și-a ales aceasta meserie in primul rand din pasiune pentru animale, motiv pentru care nu rare au fost cazurile in care a tratat chiar și animale fara stapan aduse de catre diverse persoane care le-au gasit pe strada.

"Eu cred ca profesionalismul nu consta neaparat in vechime, ci in studiul și devotamentul cu care iți exerciți profesia."

Inchide fereastra